Hvem er vi?

CatchingLight Photography & Art drives av fotografene Rahina og Terje Røst. Begge er bosatt i Nannestad i Akershus, men tar oppdrag overalt i Oslo og omegn - i praksis hvor som helst.

Rahina startet som kameraassistent for BBC på 1980-tallet, og har siden det opparbeidet seg lang erfaring som fotograf. Hun har et godt øye for ulike menneskers sterke og svake sider, og har et spesielt talent for å skape de magiske øyeblikkene i bilder. Som fotograf i Nannestad har hun også erfaring med å fotografere gravide kvinner og nyfødte sammen med deres familier.

Terje har som fotograf opparbeidet seg solid erfaring innen de fleste områder av fotofaget, og har hatt flere offentlige utstillinger med både landskapsbilder og portretter. Hans arbeider varierer fra spesielle "Limited edition" med motiver av sjø- og landskap, samt arkitektur, til personlig tilpassede samlinger fra bryllup, dåp, konfirmasjoner og andre viktige anledninger. Hans spesielle stil og forståelse av komposisjon er viktige faktorer i skapelsen av fantastiske fotografi av mennesker og steder. Han er kjent for å levere bilder, som fanger spesielle øyeblikk i hans klienters liv.